Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2009-04-19 , 23:57
Bk4eva Bk4eva is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Default free to air channels

I am a DSTV subscriber (premium)and wanted to know ,if my decoder could access free to air channels ..if yes how ?anyone please help out!
  #2  
Old 2009-04-20 , 08:28
Barendb's Avatar
Barendb Barendb is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Pretoria, Doornpoort
Posts: 1,017
Try settings on SATS R Us Website.
SA Based Website
__________________
4B - Dual LNB - 2x6 MS - HD-PVR[Out] - SD-PVR[Out] (XV Activated)
RF Dist: T-PIECE- SLX(4) Splitter, 3 x TVLINKS: LCD Plasma, LG LCD connected via HDMI Splitter
  #3  
Old 2009-04-20 , 08:59
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 12,709
Quote:
Originally Posted by Bk4eva View Post
I am a DSTV subscriber (premium)and wanted to know ,if my decoder could access free to air channels ..if yes how ?anyone please help out!
As long as those FTA channels are on IS 7/10 yes
  #4  
Old 2009-04-21 , 01:36
Bk4eva Bk4eva is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
In Ghana ,so I wuld want to know.......if I culd access channels of other countries around me
  #5  
Old 2009-04-21 , 08:20
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 12,709
Quote:
Originally Posted by Bk4eva View Post
In Ghana ,so I wuld want to know.......if I culd access channels of other countries around me
As long as they are on the satellite or satellites located in the orbital position serving your region yes if you set the correct network settings, you should be able to receive FTA channels.
  #6  
Old 2009-04-21 , 17:04
Bk4eva Bk4eva is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
Where can I get such settings for my orbital position,cos my satelite is located

6.0E EUTELSAT SESAT, W4 - Africa EUT0W4AF 45 90 cm dish size

KU band
  #7  
Old 2009-04-21 , 17:30
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 12,709
Quote:
Originally Posted by Bk4eva View Post
Where can I get such settings for my orbital position,cos my satelite is located

6.0E EUTELSAT SESAT, W4 - Africa EUT0W4AF 45 90 cm dish size

KU band
its 36.0 E and the place to look is http://www.lyngsat.com/36east.html

and also look at this website: http://www.abadss.com/forum/273-newb...ngsat-com.html

for help in using the data
  #8  
Old 2009-04-22 , 02:22
Bk4eva Bk4eva is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 8
And the dstv decoder allow this free to air channels
  #9  
Old 2009-11-17 , 10:04
kk99 kk99 is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3
Default fta

i put in the settings but now my dsd 910 freeses up and i cant reset to defaults can someone help me
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off