Forum > Value Added Services > DStv Now > DSTV Now app rooted error
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 2017-09-26 , 08:00
Brentvdb21 Brentvdb21 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 33
Yeah unfortunately you need to get into the system files. The box needs to be rooted to do this or at the very least plugged into a pc. Then you could just delete the files manually. I think I remember yours was a car radio so this will not be simple in your case.
Reply With Quote
  #32  
Old 2017-09-26 , 13:51
Terminator Terminator is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 667
Yip...car radio...trying to get a way to root it and then delete and unroot...
__________________
Explora - Primary
Pace 4 Tuner - Secondary
Samsung UHD TV
Reply With Quote
  #33  
Old 2017-09-26 , 14:02
Brentvdb21 Brentvdb21 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 33
Check your PM bud may have a way.
Reply With Quote
  #34  
Old 2017-09-27 , 06:26
Terminator Terminator is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 667
Thanks for the pm
__________________
Explora - Primary
Pace 4 Tuner - Secondary
Samsung UHD TV
Reply With Quote
  #35  
Old 2017-11-02 , 22:15
JOHHNYD's Avatar
JOHHNYD JOHHNYD is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 22
Any new info on rooted smart tv's or how to beat this. Someone out ther that can help?
Reply With Quote
  #36  
Old 2017-11-08 , 13:16
MC Grace MC Grace is online now
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 371
Quote:
Originally Posted by JOHHNYD View Post
Any new info on rooted smart tv's or how to beat this. Someone out ther that can help?
Hi JOHHNYD

We don’t have an app for Smart TVs so that error will show. Although you might be able to “download” the app on Google PlayStore it will not work. You need to either connect a Chromecast device to the TV and then cast from your mobile device onto the TV. NB: the mobile device and the Chromecast device must be on the same network i.e. Wifi, ADSL etc.
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DSTV Now on a rooted device Geoff D DStv Now 5 2017-04-11 09:17
New version of DStv Now App MC Marietjie DStv Now 49 2016-06-06 10:38
Catchup - DStv Now app stalling continuously BSwart DStv Catch Up 18 2015-11-10 13:12
Rooted Android Devices: Comment thread Geoff D DStv Now 0 2014-12-17 13:55
NB! Rooted Android devices MC Nic DStv Now 0 2014-12-17 13:02