Forum > Decoders > Installation > DSTV without Dish
Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2017-10-19 , 13:02
bees007 bees007 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Default DSTV without Dish

I'm helping a friend with some HDMI distribution, and when I mentioned Dish and cabling he said he's putting in fiber for DSTV, and not dish. I'm not talking Showmax / Catchup / etc, but actual live view.

Apparently he heard other complexes aren't allowing dishes, so they need to do it via fiber. But aren't those a form of distribution within the complex only? His current complex has normal fiber (not linked to complex control room or whatever).

Help please?
Reply With Quote
  #2  
Old 2017-10-19 , 13:43
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 14,335
This thread in the General forum section will help you reach our current level of understanding: Dstv customers get signal through fibre
Reply With Quote
  #3  
Old 2017-10-19 , 14:04
bees007 bees007 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Quote:
Originally Posted by Optimist View Post
This thread in the General forum section will help you reach our current level of understanding: Dstv customers get signal through fibre
Great, thanks. So not really an option if you complex hasn't bought into it.
Reply With Quote
  #4  
Old 2017-10-19 , 15:46
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 16,399
Precisely!

The market is pretty confused about what was released in that article.
__________________
Easyview, UEC 4T HD PVR, SD PVR, XV
Spare decoders: SD PVR(2), PACE HD PVR 4T, DSD 660, 1110, 1131, Explora 1
2 unmentionable FTA decoders
Win 10 Pro (64-bit) version 1703, build 15063.138
1.2m antenna, 8-way universal LNB, 2x6 MS, FSM permanently connected.
MS Edge 40 with MSEdge HTML 15
Reply With Quote
Reply
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
90 cm dish versus 80 cm dish smiggles Installation 8 2016-04-18 16:20
DSTV Now without Sound DannyPM DStv Now 8 2015-08-11 15:01
Changing a 60cm dish with a 85cm dish mm001 Installation 3 2012-05-07 15:05
HD PVR Playback without Dish/Sat connection? Jughead HD PVR 5 2009-03-06 10:23
SA 'DiSH' vs. African 'DiSH' robza171 DStv Forum Archive (12 May 2014) 13 2009-01-12 19:52