Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2017-04-10 , 10:24
Roucos Roucos is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 33
Default Error code 3023

Hi,

I keep getting this response when trying to watch something on Catch Up, started late night, I've never had this error before -

Were unable to play this video right now, please check your connection and try again. Error code: 3023.
Reply With Quote
  #2  
Old 2017-04-14 , 10:47
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 13,006
Seems to be internet cabling and some ISP's related.
There's more about it in The Chronicles Of Narnia: Voyage Of The Dawn Treader not playing and Seacom Cable failure affecting DTSV streaming services?


EDIT: A believed solution has now been posted in The Chronicles Of Narnia: Voyage Of The Dawn Treader not playing

Last edited by Optimist; 2017-04-14 at 13:39. .
Reply With Quote
  #3  
Old 2017-05-08 , 11:30
ShazzieO ShazzieO is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 34
Also keep getting error code 3023 "We’re unable to play this video right now, please check your connection and try again. Error code: 3023."
Was able to live stream videos yesterday 07/05/2017, but not today. Any help on getting this solved?
__________________
TV fanatic with two Exploras.
Reply With Quote
  #4  
Old 2017-05-08 , 12:06
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,781
Hi there, this refers to an error with your internet connection, so unfortunately not something we can solve on our end. This generally relates to stability on your internet service.
Reply With Quote
  #5  
Old 2017-05-08 , 12:33
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 16,087
Quote:
Originally Posted by MC Marietjie View Post
Hi there, this refers to an error with your internet connection, so unfortunately not something we can solve on our end. This generally relates to stability on your internet service.
Not so sure about that. Yes it is an Internet connection issue, but not necessarily that part of the connection to the customer or that his/her ISP responsible for. The information on this error message is just too coarse to rule out an issue with the DSTV end of the connection.

It would help if we could access a list of these error messages and what they are supposed to mean.

A general definition of this error message says it is a SQL server error resulting from the simultaneous use of the file by a back up routine, which would place the reason for the error all the way back at DSTV.
__________________
Easyview, UEC 4T HD PVR, SD PVR, XV
Spare decoders: SD PVR(2), PACE HD PVR 4T, DSD 660, 1110, 1131, Explora 1
2 unmentionable FTA decoders
Win 10 Pro (64-bit) version 1703, build 15063.138
1.2m antenna, 8-way universal LNB, 2x6 MS, FSM permanently connected.
MS Edge 40 with MSEdge HTML 15
Reply With Quote
  #6  
Old 2017-05-08 , 13:14
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,781
Think the issue is Geoff that it is not always the same reason. That is why I said it generally relates... when there are issues on our side, we post it on the service itself.
Reply With Quote
  #7  
Old 2017-05-08 , 13:39
uelmaree123's Avatar
uelmaree123 uelmaree123 is offline
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 248
Any help on error 3023 (that started yesterday for me too) would be awesome because I'm running out of content on Netflix

Some movies play for a couple minutes then Error 3023 pops up. No movies play through. Skipping into any movie brings up 3023. LiveTV works 100%.
__________________
Windows 10 | Chrome browser | Afrihost 8Mbps adsl unshaped | Explora decoder

Last edited by uelmaree123; 2017-05-08 at 13:49. .
Reply With Quote
  #8  
Old 2017-05-08 , 14:17
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,781
Pls send your contact details to MC Pam and MC Lindi, so they can get someone technical to phone you.
Reply With Quote
  #9  
Old 2017-05-08 , 14:58
uelmaree123's Avatar
uelmaree123 uelmaree123 is offline
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 248
Hey all, everything works again at least for me. CatchUp content online streaming without issues.
__________________
Windows 10 | Chrome browser | Afrihost 8Mbps adsl unshaped | Explora decoder
Reply With Quote
  #10  
Old 2017-05-08 , 16:05
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,781
Thanks for letting us know. Enjoy your viewing!
Reply With Quote
Reply
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does the self service app not have the code to clear a blocked Parental PIN code? Optimist DStv Now 1 2016-07-05 08:12
Error code CWS error 0x00001002 Anelist DStv Now 4 2015-01-22 08:23
Pace HD PVR: Error code HDCP 15 (Sony Bravia 'S'-series LCD TV) Crusher HD PVR 10 2010-07-30 14:18
What does the error code ddd mean? JeanR Standard decoder 1 2010-05-24 12:29
green screen and error code HendrikF HD PVR 6 2009-06-24 12:10