Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-04-20 , 18:28
Brad115 Brad115 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
Default Error after error... Now E101-29

I received a new decoder from Multichoice about four weeks back after the first one stopped working. From Day one the HD never worked, so i returned it two weeks back and received another `new` Decoder this week. They say it's `new`, but it is definitely not new.

Started off yesterday with issues relating to the Extra View, after R200 phone call, and the third person i spoke to, it was eventually sorted out.

I tried to record this afternoon, and now receive a E101-29, so proceeded again to call Multichoice for another 15min. I was told to reboot and it worked for all of 15 seconds. Stopped Recording and tried to record again.. and same error.

Does anyone please know how i can resolve this error without phoning Multichoice again? I am slightly frustrated and ****** off..

Any assistance would be appreciated.
  #2  
Old 2012-04-20 , 18:34
ivanj's Avatar
ivanj ivanj is offline
Has to hide the DStv remote from the little one.
 
Join Date: May 2010
Location: The east.. of JHB
Posts: 2,943
Brad, where abouts are you located? Might be worth saving the phone call, and taking both decoders to mc Randburg , they are super efficient , and helpful,

And with both decoders , they can setup / check the extra view as well
__________________
Pace HdPVR 2p(Offline) ,PaceHDPVR 4P,UEC 2U, And ExploraQuad feed LNB , 2x8 MS , NO Extra View , Samsung Series 6 LED (eh6030) , Connected via HDMI
  #3  
Old 2012-04-20 , 18:38
ivanj's Avatar
ivanj ivanj is offline
Has to hide the DStv remote from the little one.
 
Join Date: May 2010
Location: The east.. of JHB
Posts: 2,943
My apologies, seems like an authorization issue,

But still, maybe a good idea to have it checked at mc, to rule out any hardware issues
__________________
Pace HdPVR 2p(Offline) ,PaceHDPVR 4P,UEC 2U, And ExploraQuad feed LNB , 2x8 MS , NO Extra View , Samsung Series 6 LED (eh6030) , Connected via HDMI
  #4  
Old 2012-04-20 , 18:53
Brad115 Brad115 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
In East London... and i'm gatvol of going to Multi-choice or phoning them. This is plain ridiculous.
  #5  
Old 2012-04-20 , 19:40
ivanj's Avatar
ivanj ivanj is offline
Has to hide the DStv remote from the little one.
 
Join Date: May 2010
Location: The east.. of JHB
Posts: 2,943
Perhaps send a pm Mac ccs Natasha , she may be able to assist
__________________
Pace HdPVR 2p(Offline) ,PaceHDPVR 4P,UEC 2U, And ExploraQuad feed LNB , 2x8 MS , NO Extra View , Samsung Series 6 LED (eh6030) , Connected via HDMI
  #6  
Old 2012-04-22 , 15:13
Brad115 Brad115 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 21
Phoned Multichoice again this morning and eventually everything seems to be working.. like recording, etc Thanks ivanj for your reponses.
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E37 Error J Gundlach HD PVR 4 2011-06-15 12:06
error brad11 XtraView 1 2011-05-25 11:59
Error E50 gordons Standard decoder 7 2011-05-11 08:44
HD to TV error Sankie HD PVR 2 2010-05-09 10:12
Error, please try again later Kenironside HD PVR 4 2010-03-16 09:42