Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2011-05-30 , 15:58
DogBiscuit DogBiscuit is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
Default HD PVR TV2 Hex Codes

Hallo

I have been having difficulties getting HD codes learnt into control systems. I created a hex set from one code that I got to work. Now I need the TV2 commands so that I can operate 2 decoders in xtra view as well.

Have you got a list of the commands like the ones posted above? Or could you confirm that the same functions relate to the same button?


Regards

Duan
  #2  
Old 2011-05-30 , 21:45
DogBiscuit DogBiscuit is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
To answer my own questions: They did use the same functions (ie function 37 = menu) frequency and device number are different.

I now have working sets of hex codes for tv1 as well as tv2. Hex codes can be programmed into most computer based programmable remotes as well as most automation systems. I tested it in a Pronto and the codes work perfectly.
  #3  
Old 2011-06-01 , 14:41
: ) C4's Avatar
: ) C4 : ) C4 is offline
MultiChoice
 
Join Date: Nov 2008
Location: Planet Zogg
Posts: 1,437
Good going - I am sure there will be some interested parties
__________________
I don't believe in astrology. I am a Sagittarius and we're very skeptical.
~ Arthur C Clarke
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote codes QuadMedic Remote Controls 3 2010-07-30 08:24
Error codes maik Standard decoder 1 2010-02-15 11:43
Error codes maik Standard decoder 1 2010-02-11 13:09
IR Codes for HD850 PVR tkirkbri Remote Controls 1 2009-10-05 08:21