Forum > DStv Forum Archive (12 May 2014) > DStv Products > XtraView > HD bouquet displaying few channels only
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2009-10-25 , 11:07
brentsw3 brentsw3 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 125
Default HD bouquet displaying few channels only

Apoloies if this has already been covered.

I have a SD pvr and HD pvr with the extra view subscription at R570 odd per month.

SD pvr displays the full range of channels but HD is only displaying a handful of channels, 101,103,110,170,180,201,202,205,207,251,265... I may have missed one or 2 but hardly the full bouquet.

Is this correct?

Please advise..
  #2  
Old 2009-10-25 , 11:17
Merv's Avatar
Merv Merv is offline
A big, eagle-eyed baobab.
 
Join Date: Nov 2008
Location: Westville, Durban
Posts: 5,214
Are you maybe in favourites mode?
If the info bar is purple then you are, blue if not

Push either the left, right or down arrow to see all channels
__________________
Twin LNB > Explora Switch > Pace HDPVR 2P + Explora (+UEC HDPVR 4U)
Video: HDMI > 4x2 switch > TVs
Audio: Optical > Amp
  #3  
Old 2009-10-25 , 11:24
brentsw3 brentsw3 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 125
Quote:
Originally Posted by Merv G View Post
Are you maybe in favourites mode?
100% right, never knew such a thing existed , thanks very much for sorting that out for me!!!
  #4  
Old 2009-10-25 , 11:40
Merv's Avatar
Merv Merv is offline
A big, eagle-eyed baobab.
 
Join Date: Nov 2008
Location: Westville, Durban
Posts: 5,214
No problem, if you want to edit the favourites go into the TV guide to add or delete channels. It's much better then having to browse through channels you never watch
__________________
Twin LNB > Explora Switch > Pace HDPVR 2P + Explora (+UEC HDPVR 4U)
Video: HDMI > 4x2 switch > TVs
Audio: Optical > Amp
  #5  
Old 2009-10-25 , 11:42
brentsw3 brentsw3 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 125
Quote:
Originally Posted by Merv G View Post
No problem, if you want to edit the favourites go into the TV guide to add or delete channels. It's much better then having to browse through channels you never watch
Great, thanks...

I'm a bit of a noob. I created the favorites list and should have recognized that I was only able to browse those channels therefore having selected favorites mode...
  #6  
Old 2009-10-25 , 14:40
Dominic's Avatar
Dominic Dominic is offline
AKA Gadgenator (Changes remote batteries daily)
 
Join Date: Nov 2008
Location: Margate
Posts: 1,847
I'm all the time on Favorite Channels. It's so nice! Also when I view the TV-Guide I choose Favorite Channels
__________________
Follow me all over @DominicMullerZA
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off