Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2017-06-16 , 19:35
eleng777 eleng777 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Oct 2010
Location: Eastern Cape
Posts: 105
Default Linking devices

Can anyone please advise me why I can not link my Explora ?

(Please see attached screenshot)
Attached Images
File Type: png 2017-06-16 (2).png (84.8 KB, 13 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 2017-06-17 , 19:41
eleng777 eleng777 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Oct 2010
Location: Eastern Cape
Posts: 105
Update - using the app on my cell phone I managed to link the Explora. Could not do it on the website. Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 2017-06-24 , 22:02
MC Grace MC Grace is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 188
Quote:
Originally Posted by eleng777 View Post
Update - using the app on my cell phone I managed to link the Explora. Could not do it on the website. Thanks.
Hi eleng777

Apologies for the delayed response.

Glad to hear.
Reply With Quote
Reply
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XtraView Linking on Self-service ShadowFire Customer service 2 2015-10-26 18:32
DSTV Connect linking problem Andrewl Customer service 1 2015-03-13 09:42
Linking smartcards neural DStv Forum Archive (12 May 2014) 8 2012-05-04 20:36
Linking PVRS for cross viewing? paulwootten HD PVR 3 2010-10-28 19:40
New problem in linking HD and SD PVRs DerekC XtraView 8 2009-05-25 13:29