Forum > DStv Forum Archive (12 May 2014) > iOS Connection Problems
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2011-01-17 , 17:02
gwalker gwalker is offline
Changes remote batteries hourly.
 
Join Date: Mar 2009
Location: Gauteng
Posts: 7,461
Quote:
Originally Posted by TheAlteredState View Post
Eh, don't think you can change that, for either devices.

No, they are not the same. The Drifta by default has a DsTV00XXXX SSID.

Like I said, it seemed to work okay with the previous version of the iOS app.
Sorry I can't help further, maybe the Mobile team can help.
__________________
Explora & UEC 2U in Xtraview. HDMI via Yamaha RX-V765 amp and Panel.
  #12  
Old 2011-01-18 , 10:19
MC Maiyo MC Maiyo is offline
MultiChoice | DStv Mobile
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 243
Quote:
Originally Posted by TheAlteredState View Post
I changed the channels to 1 and 3. Still no luck...
If your connection problems are persisting, please contact our call centre (011 289 2222) so that they can do some troubleshooting and talking you through the processes.
  #13  
Old 2011-01-18 , 10:29
MC Riaan's Avatar
MC Riaan MC Riaan is offline
MultiChoice
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 172
Quote:
Originally Posted by TheAlteredState View Post
Eh, don't think you can change that, for either devices.

No, they are not the same. The Drifta by default has a DsTV00XXXX SSID.

Like I said, it seemed to work okay with the previous version of the iOS app.
Can you please try and reset the iDevice and Drifta pairing?
It's under the settings menu of your iPhone and iPad.
Look for the dstv mobile app, and look for the reset pairing option therein.

Let me know how you fare?
  #14  
Old 2011-01-24 , 17:48
TheAlteredState TheAlteredState is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 10
Yup, I've already re-set it multiple times.

Again, it works perfectly when it does not detect my home wifi.
The old version of the iOS app did not seem to have these problems.
  #15  
Old 2011-02-25 , 18:28
derekc26 derekc26 is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 19
Just got the drifta. same issue. well havent tried switching off the router but why can it not just connect to the ipad even if home router is on?
  #16  
Old 2011-02-28 , 13:33
MC Maiyo MC Maiyo is offline
MultiChoice | DStv Mobile
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 243
For queries regarding routers, please send an email to care@dstvmobile.com with full details of the issues being experienced, and our technical team will attend to it.

Be sure to include the following:

Screen shots of the Wifi router configuration Model number Wifi channel
All wireless settings
Your location
Any other technical information
  #17  
Old 2011-03-04 , 09:05
Johnmr Johnmr is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Mar 2011
Location: Kirstenhof, Cape Town
Posts: 7
My ipad can only receive a signal from one wifi at a time. So if i want to watch drifta i have to go into ipad settings and select the drifta wifi. It works well then, but i cannot use the internet etc at the same time. When finished watching i go back to ipad settings and select my home wifi again. I dont have to turn off the router.

Hope this helps
 
Tags
connection problems, drifta, ios, ipad, iphone
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connection SkippyEskimo Installation 4 2010-05-14 18:46
connection TshepoSS Installation 1 2010-05-13 13:07
LNB Connection marilynj Standard decoder 8 2009-12-03 14:30
Connection between HD & 1110 spokie XtraView 2 2009-01-19 12:46