Forum > Decoders > PVR Decoders > UNWANTED SD PVR REBOOT
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 2017-08-11 , 08:54
MC Mpho's Avatar
MC Mpho MC Mpho is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 244
Hi there,
Please can you confirm the abort code displayed on the front panel of the decoder?

Thanks.
Reply With Quote
  #62  
Old 2017-08-11 , 09:20
MC Mpho's Avatar
MC Mpho MC Mpho is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 244
Please can you also confirm the version of smartcard.
This is found on the CA Status Screen.

To access the CA Status screen:

Please press Menu> 6>3>2>1

Thanks.




Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #63  
Old 2017-08-11 , 12:47
DPA1 DPA1 is offline
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 234
Quote:
Originally Posted by Glock26 View Post
3 Reboots in the past 25 minutes. Almost the same times as yesterday.

Edit to add: Make that SIX reboots in an hour.
The contempt you show your customers is truly staggering.
Yes, not at home yesterday, but my wife confirmed 6 times between 6pm and 8pm. Rest of evening fine, no reboots.
Reply With Quote
  #64  
Old 2017-08-12 , 18:14
Glock26 Glock26 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by MC Mpho View Post
Please can you also confirm the version of smartcard.
This is found on the CA Status Screen.
To access the CA Status screen:
Please press Menu> 6>3>2>1
Thanks.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Version 5.4

More reboots. Seems they are consistently between 6pm and about 6:45pm.
Getting extremely frustrating. Yesterday it was 7 in a short space of time. Then it settles down until the next day. It is NOT my hardware. Too consistent and concurrent with other users.

Last edited by Glock26; 2017-08-12 at 19:44. .
Reply With Quote
  #65  
Old 2017-08-12 , 19:43
Glock26 Glock26 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 65
Ok..so I have not been able to watch for the past hour and a half due to repeated reboots.
I have had enough now.

MC....I have a paid up care contract. I have 6 tv's being fed the signal.
I am NOT putting up with this anymore.
If I swap for an Explora, not only am I NOT getting 2 PVR environments, but I will need a change of equipment, and will NOT be able to feed all 6 tv's without me spending considerable money finding an installer to link up all tv's, and then finding a way to change channels remotely like I do now with remote blasters.

I am NOT paying for a second decoder, PLUS expensive installations, and links to remotes etc..all to get me where I am now.

So YOU TELL ME what you are going to do to get me where I am now without having 10 $$%#%'ing reboots every damn night!!

Had enough!
This is BULL. Get someone in charge to authorize whatever you need to do, I am NOT paying thousands just to get me where I was before you screwed with the damn software. You were happy to take my year in advance payment. Now sort it out!
Reply With Quote
  #66  
Old 2017-08-13 , 18:02
Glock26 Glock26 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 65
On the dot 6pm and the reboots have started!
This is a deliberate and calculated campaign to frustrate SD PVR users into changing to the Explora, right?
Timed daily during peak time, multiple reboots that are supposed to make us thing it is only our faulty hardware?

Last edited by Glock26; 2017-08-13 at 18:04. .
Reply With Quote
  #67  
Old 2017-08-13 , 18:55
JOHHNYD's Avatar
JOHHNYD JOHHNYD is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 17
Mine is been doing it for the past month. Had all the cables checked and took the decoder to dstv agents. nothing nada can be traced.. exactly 18:00 and again at 19:25 it reboots
Reply With Quote
  #68  
Old 2017-08-13 , 19:12
JOHHNYD's Avatar
JOHHNYD JOHHNYD is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 17
reboot again at 19h10 MC..................What the hell????
Reply With Quote
  #69  
Old 2017-08-14 , 08:17
Dashprod Dashprod is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Mine too...similar times. At least a few every evening, starting at 6:00pm for the past few weeks.
Like others here, I am not willing to spend money to get less than I have now, and the second PVR environment is critical to my household.
I can be contacted if this needs to go to a consumer protection representative.
Reply With Quote
  #70  
Old 2017-08-15 , 01:48
MC Mpho's Avatar
MC Mpho MC Mpho is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 244
Hi All,

Please see feedback from our Tech Team.

Glock26 has a V5.4 smartcard.
This version is quite old and has a significantly slower response compared to newer smartcard versions.

SD PVR decoders should ideally have a V6 however these are no longer available in the market.

New smartcards (V7 and higher) do not work on the SD PVR decoders as they use newer technology meaning that the smartcard cannot be upgraded for SDPVR decoders.

Apologies for the inconvenience caused.

Regards,
MC Mpho



Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UEC HD PVR 4T and SD PVR reboot Geoff D HD PVR 1 2013-12-18 10:14
Reboot after reboot Lollyj SD PVR 0 2013-08-29 13:22
PVR Reboot marcel112 SD PVR 0 2009-09-20 13:45
Unexplained Reboot of SD PVR: 21:00 - 21:30 Geoff D SD PVR 3 2009-01-14 19:47
PVR doesn't reboot completely aftr power out Frank HD PVR 6 2008-11-25 16:42