Forum > Decoders > Remotes > Explora Model 1 and 2A both responding to remote
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2017-06-21 , 11:59
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 13,488
Quote:
Originally Posted by mbeylis View Post
Lounge TV being where all the decoders are physically situated only has HDMI cables from the decoders, No RF
Great.

Let's now discuss this change to your signature a bit

Quote:
Extraview 2 : Coming Soon
In case you don't know - only another Explora or 4136 HD Decoder can be added.
And I'm sure you've realised that it will use Mode 3.

When the time comes, you'll probably need to also adjust the latest decoder's Home Network settings for User Band Index(es) & Frequency(ies) - there's many threads about that in the Installation section, or start a new one there if info found is unclear.

Enjoy!
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Explora not responding to remote!!! Oosie83 PVR Decoders 15 2016-10-12 18:26
Sometimes Decoder not responding to explora remote via TV link shipet Remotes 9 2016-01-11 11:59
New Model A4 remote and SDPVR septemma Remote Controls 3 2014-04-08 20:17
Explora not responding to Remote arnom Explora HD PVR 10 2014-01-29 20:44
viewing both feeds in both rooms? hansiemyburgh XtraView 3 2010-02-11 15:32