Forum > Broadcast Errors > Broadcast Errors > Incorrect EPG across channels
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2017-05-23 , 20:09
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,973
Default Incorrect EPG across channels

We're aware of the incorrect EPG on DStv channels. It is receiving our urgent attention. Pls accept our apologies.
Reply With Quote
  #2  
Old 2017-05-23 , 20:24
Jan Horn's Avatar
Jan Horn Jan Horn is offline
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Feb 2016
Location: Welkom RSA
Posts: 379
Its not just the EPG the I-plate info has also reverted back to the 23:00 info again. I just noticed that all my scheduled recordings has changed from the red circle indicating a scheduled recording to black. So nothing will record tonight
__________________
Explora 2 + Pace HD PVR P2 XV SLNB 80cm Dish Vodacom Power Tab 10
Reply With Quote
  #3  
Old 2017-05-23 , 20:28
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 13,575
The behaviour appears to be changing, I'm currently successfully recording something from 181. Hope it lasts.

All we can do is monitor, and maybe change what we still can to manual recordings for tonight but I'm not sure if that will be enough. I'm also buffering to avoid losing more content.
Reply With Quote
  #4  
Old 2017-05-23 , 21:36
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,973
We've determined that the issue is only on HD channels. SD channels are not impacted at all.

So @Geoff will no doubt be delighted that his SD PVR has escaped this issue.

Will update you as soon as I know more. We really appreciate your understanding and so sorry that your viewing and recordings are impacted like this.
Reply With Quote
  #5  
Old 2017-05-23 , 22:04
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 13,575
Hmmm, not so sure about that... my SD PVR rebooted a few minutes ago and resulted in my recording of the Graham Norton show requiring 2 decoders, an external recorder and quite a bit of patch editing to manage to capture the program in full.

'Nuf said by me...
Reply With Quote
  #6  
Old 2017-05-24 , 07:04
Mad Cat's Avatar
Mad Cat Mad Cat is offline
Changes remote batteries daily. Has an entire thread named after her.
 
Join Date: Feb 2009
Location: Nelspruit
Posts: 4,442
My recording of Real Housewives ended 30 minutes early. When I noticed this, I set MR for the rest of the night
__________________
Explora x 2
Reply With Quote
  #7  
Old 2017-05-24 , 07:27
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,973
The issue is still ongoing - they have Irdeto and a number of other experts on the case. Will update you as soon as I have further and hopefully good news
Reply With Quote
  #8  
Old 2017-05-24 , 07:42
Mad Cat's Avatar
Mad Cat Mad Cat is offline
Changes remote batteries daily. Has an entire thread named after her.
 
Join Date: Feb 2009
Location: Nelspruit
Posts: 4,442
Quote:
Originally Posted by MC Marietjie View Post
The issue is still ongoing - they have Irdeto and a number of other experts on the case. Will update you as soon as I have further and hopefully good news
Oh no The recording for repeat of Real Housewives today was set using EPG. Hope it works
__________________
Explora x 2
Reply With Quote
  #9  
Old 2017-05-24 , 09:33
MC Marietjie's Avatar
MC Marietjie MC Marietjie is offline
MultiChoice
 
Join Date: Jul 2010
Location: Johannesburg, Gauteng
Posts: 7,973
An update from our end - most of the channels have recovered and the EPG is displaying properly. However, there are still a handful of channels that need to be corrected. We are also not 100% confident that your recordings will work as they should, as at the moment you need to change the channel to update the EPG.

The team are still giving this their utmost priority. I hope to have an update for you before 12pm.

Thank you for your ongoing patience while we sort this out and for your understanding.
Reply With Quote
  #10  
Old 2017-05-24 , 09:47
Krugie's Avatar
Krugie Krugie is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Dec 2008
Location: Moreleta Park, Pretoria
Posts: 3,588
Yeah my recording of The Chase on ITV Choice yesterday also ended half an hour early... have not checked the repeat I then tried to record in the early hours of the morning.
__________________
Octo-LNB to 2 x 5.2 switches. Explora 1 (Primary) & HDPVR 2P (Secondary) in lounge, Samsung 55" UA55F8500 Smart 3D LED TV, HDMI picture and audio via Onkyo TX-NR626 receiver, Samsung BD-F7500 3D Blu-Ray player. Explora 1 in bedroom with HDMI picture & audio to Samsung 32" UA32F5500 Smart LED TV.
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sports distribution across SS Channels Toto General 0 2017-02-21 10:27
National Teams across all the bouquets Lentswe DStv Forum Archive (12 May 2014) 6 2010-10-28 10:03
Series Recording across Supersport channels Kenironside HD PVR 5 2010-05-27 15:29
Flickering line across top of screen in BBC world? afmg HD PVR 3 2009-04-06 12:19
Lines across screen top to bottom. OMEGA1 Installation 2 2009-03-14 20:23