Forum > Decoders > PVR Decoders > Explora signal quality issues
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2017-05-16 , 11:40
jpypers jpypers is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: May 2016
Posts: 17
Default Explora signal quality issues

Hi,

After about a year of having no major issues (apart from losing my scheduled recordings), this weekend's cold front broke my Explora again.

So basically for the whole weekend I couldn't watch most of the HD channels.

MC replaced the SLNB during May last year after I've spent close to R1500 to move the dish and replace the cable.

I have tried to send a message to MC Marietjie (who helped me previously), but it doesn't go through.

Does anyone know who from MC to contact these days and whether the new 501 SLNB is any better in dealing with the cold?

Thanks.
Reply With Quote
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with signal not found, and poor picture quality when not on HDMI abed PVR Decoders 2 2014-10-03 11:05
Signal Strength v Signal Quality Geoff D Picture/Audio Quality 5 2011-01-11 14:23
HD PVR SATCR Signal Strenght and Quality Issues Dr3wza Installation 17 2010-05-06 14:18
Signal Strength vs Signal Quality AndrewD Installation 6 2010-03-17 13:49
Signal Strength vs Signal Quality AndrewD Installation 5 2009-01-21 15:45