Forum > DStv Forum Archive (12 May 2014) > DStv Products > XtraView > swoping of primary and secondary decod
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2009-05-12 , 22:55
mrbones mrbones is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default swoping of primary and secondary decod

Hi Guys
I need some information and help.
At present i have my pvr as my secondary decoder and my 1110 as my primary decoder.
I would like 2 swop these around, without moving the actual decoder.
Thanks
  #2  
Old 2009-05-13 , 08:33
Geoff D Geoff D is offline
Technical Myriad
 
Join Date: Nov 2008
Location: PTA
Posts: 16,391
Quote:
Originally Posted by mrbones View Post
Hi Guys
I need some information and help.
At present i have my pvr as my secondary decoder and my 1110 as my primary decoder.
I would like 2 swop these around, without moving the actual decoder.
Thanks
If it is a HD PVR then it is possible but requires support from MC as bothe the 110 and the HD decoder can be configure either way.
__________________
Easyview, UEC 4T HD PVR, SD PVR, XV
Spare decoders: SD PVR(2), PACE HD PVR 4T, DSD 660, 1110, 1131, Explora 1
2 unmentionable FTA decoders
Win 10 Pro (64-bit) version 1703, build 15063.138
1.2m antenna, 8-way universal LNB, 2x6 MS, FSM permanently connected.
MS Edge 40 with MSEdge HTML 15
  #3  
Old 2009-05-13 , 09:39
Barendb's Avatar
Barendb Barendb is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Pretoria, Doornpoort
Posts: 1,017
Quote:
Originally Posted by Geoff D View Post
If it is a HD PVR then it is possible.
Can only be a HD-PVR and 1110. XTRAVIEW not available for SD-PVR 1110 combo.
__________________
4B - Dual LNB - 2x6 MS - HD-PVR[Out] - SD-PVR[Out] (XV Activated)
RF Dist: T-PIECE- SLX(4) Splitter, 3 x TVLINKS: LCD Plasma, LG LCD connected via HDMI Splitter
  #4  
Old 2009-05-13 , 13:50
irshaad irshaad is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Extraview DOES work on 1110 combo, i have it setup at home like this
  #5  
Old 2009-05-13 , 14:05
Barendb's Avatar
Barendb Barendb is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Pretoria, Doornpoort
Posts: 1,017
Quote:
Originally Posted by irshaad View Post
Extraview DOES work on 1110 combo, i have it setup at home like this
Not with a SD-PVR-1110. Only 1110-1110 and 1110-HD-PVR
__________________
4B - Dual LNB - 2x6 MS - HD-PVR[Out] - SD-PVR[Out] (XV Activated)
RF Dist: T-PIECE- SLX(4) Splitter, 3 x TVLINKS: LCD Plasma, LG LCD connected via HDMI Splitter
  #6  
Old 2009-05-13 , 14:14
irshaad irshaad is offline
Still listens to the wireless
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
oh, misread, my bad...
Tags
extra view, installation
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off