Forum > Decoders > Remotes > New A7 remote - advanced features
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 2017-02-27 , 14:02
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 14,167
Quote:
Originally Posted by MHlongwane View Post
I haven't see it on DSTV Direct.
My info came from the Call Centre, which I asked them to check carefully. They may be out of stock as it's a hot item.
Reply With Quote
  #42  
Old 2017-02-27 , 15:23
Simon Simon is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cape Town
Posts: 3,211
Quote:
Originally Posted by JeanP View Post
I recently got hold of a A7 remote. And I am very very impressed and happy with it its so much easier to use than the A6 even the buttons feel more stable and easier to press.
Unfortunately, no numbers. The colours just don't work in my environment.
__________________
In the land of the blind, the man who says he has one eye is king.
If it's worth doing, it's worth doing right!
Say "NO" to Stretch-O-Vision
Reply With Quote
  #43  
Old 2017-03-16 , 07:15
eleng777 eleng777 is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Oct 2010
Location: Eastern Cape
Posts: 105
Please can someone assist.

I Understand the A7 can be programmed to work with other devises. The programming manual is very vague on details how to do this. I have programmed the remote to turn my TV on and off - that is covered in the guide. The Guide also states that IR signals for AV / Vol / Mute can be learned.

There is no indication in the guide how to use these functions once they have been learned

Please can you advise if I can use the A7 remote to react with my TV (i.e. I can turn it on and of, but no idea if I can do anything else using the A7 remote on the TV)
Reply With Quote
  #44  
Old 2017-03-16 , 09:09
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 14,167
As per my other response to you, for more detail see https://selfservice.dstv.com/devices...2/user-manuals

At this stage there's no answer yet about further usage of other equipment. I've now sent a reminder to one of the MC techies re your third query, in the A7 Macro thread, but can't assist further. I suggest keeping an eye on the threads for the next few days, but no guarantee we'll have any answers that soon.
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DStv Remote (A6) User Guide & Advanced Options MC Brenda Explora HD PVR 0 2013-08-23 14:04
HD PVR: features wishlist - what features do you think are missing? : ) C4 HD PVR 258 2012-10-22 09:22
More advanced search features Pinnekj°tt DStv Forum Archive (12 May 2014) 3 2010-09-27 08:14
Can't get into Advanced Options menu Derik Muntingh HD PVR 1 2010-06-03 08:43
Advanced options Pin Code fred2345 HD PVR 1 2010-05-05 19:15