Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2010-02-09 , 20:02
Jasmine Jasmine is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Default Weird recordings

Over the past couple of weeks some strange things have been happening with playback. If I set a recording for Flashforward (just as an example) and then go to the playlist Flashback is there. However, when pressing the OK or play button the movie that's been recorded is something completely different and while the banner at the top says Flashforward, the three showing underneath are not Flashforward.

The same thing has happened with Desperate Housewives and Lie To Me, all on the HD Channel.

Any ideas?
  #2  
Old 2010-02-09 , 20:04
Merv's Avatar
Merv Merv is offline
A big, eagle-eyed baobab.
 
Join Date: Nov 2008
Location: Westville, Durban
Posts: 5,213
One thread will get you an answer, please dont create duplicates
__________________
Twin LNB > Explora Switch > Pace HDPVR 2P + Explora (+UEC HDPVR 4U)
Video: HDMI > 4x2 switch > TVs
Audio: Optical > Amp
  #3  
Old 2010-02-09 , 20:08
Jasmine Jasmine is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Sorry, first time I've created a thread and only after submitting it, I noticed it was in the wrong section.
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off