Forum > Content > General > Mr Robot season 3
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2017-10-05 , 14:07
JeanP's Avatar
JeanP JeanP is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Mar 2013
Location: JHB
Posts: 2,942
Default Mr Robot season 3

Looks like it will air on Showmax first seeing that there is no mention of it on the October highlights

https://blog.showmax.com/breaking-ne...first-october/
__________________
In The Tardis (buzzing through space and time )

Explora
Reply With Quote
  #2  
Old 2017-10-06 , 09:11
Citanul's Avatar
Citanul Citanul is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Feb 2012
Location: Cape Town
Posts: 2,309
If it's now going to be the norm that shows like this appear on Showmax before M-Net, we need to start being told about them rather than having to find out this way.
__________________
DStv Series Start Dates - http://alturl.com/yaujr
Reply With Quote
  #3  
Old 2017-10-06 , 09:33
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 14,512
Quote:
Originally Posted by Citanul View Post
If it's now going to be the norm that shows like this appear on Showmax before M-Net, we need to start being told about them rather than having to find out this way.
Totally agree, we at least need a "First on ShowMax" thread or threads.
Perhaps also needed in the newsletters and surely at dstv.com's Spotlight news section.
Reply With Quote
  #4  
Old 2017-10-06 , 10:38
chrisvdh's Avatar
chrisvdh chrisvdh is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Henley on Klip
Posts: 887
See my post on new series starting and the established shows been shunted to later start dates or now in this case to Showmax.

New cancelled shows make the Premium package!

We are not getting so much more.
__________________
90cm dish; ALL nailed by LIGHTNING 23 Nov ====>[[[[LMX502 ; Explora as Primary in lounge, HD-PVR2 in flat; XV heartbeat via RF outs; Samsung 60LED7000 via HDMI and Sony 42" 576p panel via composite; Flat has 32" Hi-Sense. Denon AVRX1100 configured for 5.1; Sony BluRay; WD media player; All using HDMI/optical/coax.]]]]]
Reply With Quote
  #5  
Old 2017-10-06 , 11:30
Kylie Kylie is offline
Knows how to use a remote
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 126
Itís truly ridiculous...so much more but youíll get it much later!
Reply With Quote
  #6  
Old 2017-10-12 , 16:43
RyanDavid RyanDavid is offline
Has mastered the i-Plate and DStv guide
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 254
Terrible news. So given our internet isn't fast enough to stream in our area, and we can't download Showmax to Exploras or Windows devices, the message to this premium subscriber appears to be forget about continuing the series we previously followed, or obtain it from 'somewhere else'. Or wait a year or however long it takes them to squeeze it in somewhere now they scrapped Edge. Very unhappy.
Reply With Quote
  #7  
Old 2017-10-13 , 15:42
Optimist's Avatar
Optimist Optimist is offline
Changes remote batteries hourly
 
Join Date: Jul 2012
Location: N/E JHB , Orig. Join Date: Dec 2008
Posts: 14,512
I'm in a similar situation to Ryan. Fortunately there's an Android tablet in the house so considering downloading to that, but not happy about the smaller screen. Perhaps it will at least mean SD is good enough for me...

So now wondering if their Mr. Robot online chatshow will be on ShowMax as well, like we had with it on M-Edge before. If anyone finds out please post details.
Reply With Quote
  #8  
Old 2017-10-13 , 17:05
JeanP's Avatar
JeanP JeanP is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Mar 2013
Location: JHB
Posts: 2,942
Good question.

Regarding tv show talk shows. They are so informative makes the storyline so much more interesting.

For example. Fear the walking dead is a good show but combine it with talking dead and you get fantastic show

Very very sad that we don't get normal talking dead
__________________
In The Tardis (buzzing through space and time )

Explora
Reply With Quote
  #9  
Old 2017-12-08 , 14:53
FIFO FIFO is offline
Still gets up to change channels
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 20
since Mr robot is now on Showmax does it mean it will no longer air on any of the normal channels?
Reply With Quote
  #10  
Old 2017-12-08 , 14:57
JeanP's Avatar
JeanP JeanP is offline
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Mar 2013
Location: JHB
Posts: 2,942
It does say (First and only on Showmax)
I'll take that as a yes.
__________________
In The Tardis (buzzing through space and time )

Explora
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mr Robot season 3 JeanP General 0 2017-09-14 10:07
Urgent Notice: Mr Robot Season 2 & Hacking Robot MC Ayanda General 2 2016-09-16 17:17
Starting tonight 21 July: Mr. Robot after show Hacking Robot MC Portia General 2 2016-07-29 09:38
Hacking Robot? JeanP General 0 2016-07-14 17:50
Favourites return on M-Net Edge this week: Penny Dreadful and Mr. Robot MC Portia General 3 2016-07-11 15:49