Forum > Broadcast Errors > Broadcast Errors > SD Content on an HD Channel
Reply  
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2017-06-16 , 22:46
Simon Simon is online now
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cape Town
Posts: 3,211
Quote:
Originally Posted by MC Marietjie View Post
@Simon, I have discussed this with the platform team and they will discuss it with the channels who provide the info that goes into the EPG.
Still a lot of content on the ETV channels, advertised as HD, but suspiciously like SD.
__________________
In the land of the blind, the man who says he has one eye is king.
If it's worth doing, it's worth doing right!
Say "NO" to Stretch-O-Vision
Reply With Quote
  #12  
Old 2017-06-24 , 08:53
Simon Simon is online now
Changes remote batteries daily
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cape Town
Posts: 3,211
Both the ETV Movie channels continue to broadcast content that is clearly not HD.

When will this be sorted?
__________________
In the land of the blind, the man who says he has one eye is king.
If it's worth doing, it's worth doing right!
Say "NO" to Stretch-O-Vision
Reply With Quote
Reply  
« Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads  | You may not post replies  | You may not post attachments  | You may not edit your posts
BB code is On  | Smilies are On  | [IMG] code is On  | HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Explora - Catch Up Downloaded Content, Right Channel Dead AirHD PVR Decoders 3 2015-10-25 18:32
Poor documentary channel content dixdelport DStv Forum Archive (12 May 2014) 10 2013-11-20 14:11
Channel 181 - content paused Optimist Picture/Audio Quality 12 2012-12-24 10:29
Replace Missing HD content with SD content? Geoff D DStv Forum Archive (12 May 2014) 13 2011-12-03 11:05
How should we be notified of SD content on an HD channel? Simon DStv Forum Archive (12 May 2014) 13 2011-05-13 22:14