Forum

Forum (http://forum.dstv.com/index.php)
-   BoxOffice (http://forum.dstv.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   BoxOffice on 3RD View Explora 1 decoder (http://forum.dstv.com/showthread.php?t=39822)

Ferreil 2017-08-13 12:24

BoxOffice on 3RD View Explora 1 decoder
 
Hi. Cannot rent movies on the Explora 1 pvr. I go through the whole process but cannot watch the movie rented on the Explora 1 pvr. The Explora 2 is the Primary in the lounge and working fine when renting movies. The Explora 1 is in the main bedroom as the 2nd extraview decoder but cannot watch movies rented in the main bedroom. I also have the normal HD 4U decoder in the "Bar room" inside the house as the "1st extraview".
I even swap the Explora 2 and the Explora 1 around so that the Explora 2 Primary is now in the bedroom (BoxOffice working in bedroom now), but still not on the Explora 1 that's now in the lounge. The whole setup is working fine (Extraview and everything else. It is only the BoxOffice on the Explora 1 giving problems.
It cannot be a signal problem because the Explora 2 Primary is now connected to the signal cable from the SLNB to the main bedroom where the Explora 1 was connected at. The Explora 2 is working fine in the main bedroom still. The Explora 1 is now connected to the signal cable from the SLNB in the lounge where the explora 2 was connected to and was working fine, but the BoxOffice on the Explora 1 still does not work there.
Can it be a problem with the "Tuner 3" of the Explora 1 then? PLS Help! :confused:

Ferreil 2017-08-19 08:04

Hi. Can anyone assist pls!

Hi. Cannot rent movies on the Explora 1 pvr. I go through the whole process but cannot watch the movie rented on the Explora 1 pvr. The Explora 2 is the Primary in the lounge and working fine when renting movies. The Explora 1 is in the main bedroom as the 2nd extraview decoder but cannot watch movies rented in the main bedroom. I also have the normal HD 4U decoder in the "Bar room" inside the house as the "1st extraview".
I even swap the Explora 2 and the Explora 1 around so that the Explora 2 Primary is now in the bedroom (BoxOffice working in bedroom now), but still not on the Explora 1 that's now in the lounge. The whole setup is working fine (Extraview and everything else. It is only the BoxOffice on the Explora 1 giving problems.
It cannot be a signal problem because the Explora 2 Primary is now connected to the signal cable from the SLNB to the main bedroom where the Explora 1 was connected at. The Explora 2 is working fine in the main bedroom still. The Explora 1 is now connected to the signal cable from the SLNB in the lounge where the explora 2 was connected to and was working fine, but the BoxOffice on the Explora 1 still does not work there.
Can it be a problem with the "Tuner 3" of the Explora 1?

Optimist 2017-08-19 09:26

Hi,

By the sounds of things this can only be related to the setup of your access on MC's side.

Not something you're going to solve on the forum, your best bet is to phone the Call Centre and insist on getting an XtraView specialist to assist.
Then make sure you can get back to that person or have a real reference number of sorts. They can often continue to assist beyond the phone call by arranging online communication, or via email.


All times are GMT +2. The time now is 07:00.